2018-06/kuva7

CANLEY MOLYSLIP ALUMSLIP alumiinipasta 500gr

YLEISKUVAUS: ALUMSLIP on kiinnileikkautumisen estoaine, joka on myös erittäin tehokas kierteiden voitelu- ja suoja-aine. ALUMSLIP sisältää hienojakoisia alumiinin lamellihiukkasia sekä hienoksi jauhettua talkkia ja grafiittia yhdistettynä sulamattomaan bentoniittirasva-pohjaan.

TOIMINTA JA KÄYTTÖ: ALUMSLIP antaa pitkäaikaisen suojan kitkasyöpymistä, korroosiota, ruostumista ja kiinnileikkautumista vastaan erittäin vaativissa olosuhteissa ja lämpötiloissa. Paineen alla kiinteät hiukkaset muodostavat yhdenmukaisen matriisin, joka täyttää pinnan epätasaisuudet ja estää sekä vuodot että epäpuhtauksien sisäänpääsyn.

Sopii kaikille vaarnaruuveille muttereille, pulteille ja muille kierteisille liitoksille, mukaan lukien turbiinikoteloiden vaarnaruuvit, polttimien suuttimet, kaikki lämmityskattiloiden tarkastuskoh-dat ja uunien pultit.

Korvaamaton kaikissa komponenteissa, jotka täytyy purkaa.

LISÄTIETOJA: ALUMSLIPiä suositellaan käytettäväksi, kun kupari saattaa aiheuttaa haittaa eli kun kupari voi olla sähköisesti tai kemiallisesti aktiivista. Joissakin suhteissa ALUMSLIPin toimintakyky korkeassa lämpötilassa on COPASLIP®:iä parempi, mutta se ei ole voitelu-aineena yhtä tehokas eikä suojaa yhtä hyvin ruosteelta tai korroosiolta.

Katso myös COPASLIP® ja NICKELSLIP.

TEKNISET TIEDOT:

Perusöljyn kinemaattinen viskositeetti 40°C (I.P. 71):  96.2 cSt

Tunkeuma 25°C (I.P. 50):  310-340

Tippapiste:  Ei ole

Perusöljyn leimahduspiste (I.P. 34):  243°C

Vedenkestävyys :  Täydellinen

Käyttölämpötila-alue:    0°C alapuolisista lämpötiloista + 1100°C asti.

Jähmettymislämpötila:  -18°C